Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

HeavenlyLashes Ripsipidennykset - Erilaiset ripset erilaisiin silmiin

Luonnolliset ripsesi vaikuttavat siihen, millainen ripsijatke ripsiisi kiinnitetään. Se takaa ripsiesi kaaren luonnollisuuden. Käytettävä pidennys valitaan useaa eri kokoa käyttäen, silmäsi muotoa mukaellen, juuri sinun tyyliisi ja tavoitteeseesi, toiveittesi mukaan joko tuomaan lisää tuuheutta, pituutta tai molempia tai jopa hieman dramatiikkaa paksummalla ripsikuidulla tai erivärisin tehosteripsin.

Kestoripsien asennus

Kestoripsien asennus erittäin rentouttava ja kivuton toimenpide. Suurin osa asiakkaista nukahtaa asennuksen aikana. Asennus vie aikaa 1-1,5 tuntia, riippuen ripsien määrästä. Keskimäärin ripsiä on 80kpl/silmä ja HeavenlyLashes ammattilaiset asentavat ripsikuidun jokaiseen asiakkaan ripseen aina maksimimäärään asti. Tällöin silmäsi ovat erittäin näyttävät ja istutus on pitkäkestoinen.

Ripsipidennyksien kesto

Ripset kestävät oikein käytettynä 6-8 viikkoa. HeavenlyLashes-ripsienpidennysmenetelmän salaisuus on loistavassa kiinnitysaineessa. Se on tehokasta ja pitävää mutta niin ohutta, että se ei erotu ripsityvestä. Ripset ovat luonnollisen näköiset ja -tuntuiset.

Ripsikuitu

Ripsikuidut ovat laadukasta synteettistä polyesterkuitua, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta ripseltä. Synteettinen materiaali säilyttää paremmin muotonsa eikä aiheuta iholle allergisia reaktioita samalla tavoin kuin luonnonmateriaalit.

Ripsikuituja on useaa erilaista: luonnollinen J-kaari, kaarevampi B-kaari, permanentatun ripsen oloinen C-kaari sekä afroripsiin kaikkein kaarevin D-kaari.

Omien ripsiesi elinkaari

Ripsesi elinkaari on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.

Huoltoväli

Suosittelen huoltoväliksi 3-5 viikkoa. Huollossa uusiin, kasvaneisiin ripsiin liimataan ripsijatkeet ja täytetään mahdollisesti irronneet kuidut. Huolellisella kotihoidolla ja säännöllisellä huollolla voit pidentää ripsijatkeittesi pysyvyyttä. Koska ripsienpidennykset liitetään omaan ripseesi kiinni, jatkeet tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Joka hetki on silmissäsi ripsiä eri kasvuvaiheissa, joten ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä ja sitä mukaa uusia ripsiä kasvaa tilalle, joihin jälleen uusi ripsijatke, huollon yhteydessä, lisätään.

Kotihoito

Kirjalliset ohjeet sekä laadukkaan ripsiharjan kotihoitoon saat ripsi-istutuksen yhteydessä studiosta. Meiltä löytyvät myös kotihoitotuotteet: ripsivärit, proteiinia sisältävät hoitoaineet sekä mikrokuitutikut.