Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Maahantuojan koulutukset aloituspakkaus.jpg

HeavenlyLashes ripsien pidennys- ja tuuhennoskoulutus

HeavenlyLashes ripsienpidennyskurssin aikana opetetaan miten ripsien tuuhennos tehdään, miten ripset pidennetään ja miten ne huolletaan. Käymme läpi myös värillisten ripsien sekä ripsikorujen istutuksen. Kurssin hinta sisältää ripsienpidennys/-tuuhennosen tekemiseen tarvittavan monipuolisen aloituspaketin. Kurssin kesto on yksi (1) päivä (klo 9-16).

Opetus

Opetus on henkilökohtaista tai pienrymäkoulutusta ja tapahtuu intensiivisesti, kaksin tai kolmin kouluttajan kanssa. HeavenlyLashes-Ripsikoulutus on hyvin yksityiskohtainen, pitäen sisällään koulutuksen sekä tuotetietouden. Koulutuksen perustana on itse tekemällä oppiminen eli kouluttajan avustuksella opit tekemään malleillesi ripsipidennyksen sekä -huollon. Näiden yllämainittujen pohjalta pystyt toimimaan menetyksekkäästi HeavenlyLashes-ripsimuotoilijana.

Näyttötutkinnot

Mikäli sinulla on jo jonkin muun maahantuojan koulutus tai tarvitset lisätukea/-koulutusta ripsien pidennysten tekemiseen, tai haluat vaihtaa merkkiä, on sinun mahdollista tulla antamaan näyttökoe tai esittää todistus suoritetusta pidennyskoulutuksesta. Näyttökokeessa teet ripsipidennyksen tuomallesi mallille HeavenlyLashesin tuotteilla. Kouluttaja seuraa vierestä ja neuvoo, mikäli tarpeellista, samalla perehdyttäen sinut HeavenlyLashes ripsipidennystuotteisiin sekä ripsikorujen kiinnittämiseen. Saat myös todistuksen näyttötutkinnon suorittamisesta. Näyttötutkinto sovitaan aina erikseen, erillisille näyttötutkintopäiville. Mikäli päivät eivät sovi, ota yhteyttä puhelimitse: 050-533 1193/Tina.

Edellytykset

Kurssille osallistuminen edellyttää riittävää pohjakoulutusta, kauneudenhoitoalalla työskentelyä tai sinulla tulisi olla jo toiminimi/yritys sekä liike-/toimitila, jossa tulet ripsipidennyksiä tekemään.

Ilmoittautuminen

HeavenlyLashses kursseille voi ilmoittautua sähköpostitse heavenlynails (at) welho.com tai soittaa  Tinalle numeroon 050-533 1193. Kurssin käytyäsi saat osto-oikeuden laadukkaisiin, EU-hyväksyttyihin, HeavenlyNails®:n maahantuomiin HeavenlyLashes-ripsipidennystarvikkeisiin, tuen minkä tarvitset ripsipidennysten tekemiseen sekä tarvittaessa tukea myös liiketoimintasi aloittamiseen.

Kurssin maksu

Kun ilmoittautumisesi on hyväksytty, saat sähköpostissa laskun. Kurssipaikan varaus on voimassa vasta kun kurssimaksu on kokonaan maksettu. 

Kurssin hinta ja aloituspakkaus

Koulutuksen hinta on 540€ + ALV (sis. monipuolisen aloituspakkauksen). Aloituspaketti pitää sisällään ripset J- ja C-kaari, paksuudet 0,15 sekä 0,20, pituudet 7-12mm, värilliset ripset (kaksi väriä), kiinnitysaine, poistoaine, kahdet pinsetit, mikrokuitutikku, vanupuikot, liima-alusta, puhallin, sakset, silmänaluslappu, ripsiharja, tarvikkeille BeautyBox-säilytyspakkaus sekä HeavenlyLashes-manuaali. Aloituspaketilla teet n. 200 ripsipidennystä

Peruutukset

Ilmoittautumisen voi perua 14 päivää ennen kurssin alkua. Mikäli perut ilmoittautumisesi vasta 1–14 päivää ennen kurssin alkua, on kurssimaksu maksettava kokonaan. Mikäli peruutusta ei tehdä, eikä opiskelija tule paikalle koulutukseen tai koulutus peruutetaan 24 tunnin sisällä ennen koulutusta, koulutusmaksua ei palauteta.

HeavenlyNails on yrittäjäliiton jäsen ja saat meiltä neuvoja myös yrittämiseen.