Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Tuotteet

HeavenlyLashes-ripset ovat allergisoimatonta, 100% polyesterkuitua, joka on rakenteeltaan erittäin pehmeää, joustavaa, mustaa sekä luonnonripsen kaltaista kuitua, joka on tyvestä paksumpi ja kärjestä ohuempi, aivan kuten luonnollinenkin ripsi. heavenlyLashes-ripsikuidut ovat erittäin kevyitä ja kiiltäviä ripsikuituja, jotka ovat nienomaan tarkoitettu ripsipidennysten tekemiseen. Juuri kuidun keveys, yhdessä erinomaisen ohuen kiinnitysaineen kanssa, tekee HeavenlyLashes ripsistä kestävät ja todella upeat käyttää.

Valikoimaamme kuuluu eripituisia (7-15mm) ripsikuituja (J-, B-, C- ja D-kaari) sekä paksuudet luonnollisesta ripsikuidusta (0,10) aina ultra-paksuun (0,30) asti. Neljä erilaista kiinnitysainetta, ultra-vahvasta aina herkälle silmälle tarkoitettuun kiinnitysaineeseen, sekä kirkasta kiinnitysainetta Swarovski-kristallien sekä muiden ripsikorujen kiinnittämiseen.

Valikoimastamme löytyy kristallien lisäksi glitteri- sekä värilliset ripset, primerit, puhdistusaineet, pinsetit sekä erilaiset HeavenlyLashes-ripsistylistin työskentelyä helpottavat välineet.